Fabricarea și montarea

tavanelor extensibile în România
Lăsați un număr de telefon
Închide formularul

Dispune să vină sus

Închide formularul

Pentru parteneriat

Închide formularul

Сum sa devii dilerul “Asta M” in Romania

Tavane extensibile: producţia și instalarea

Membranele diferitor tipuri de tavane extensibile sunt produse la fabrica noastră care la rândul ei este dotată cu cele mai moderne echipamente. Utilizarea lor în procesul de producţie a tavanelor extensibile permite realizarea celor mai dificile şi complexe operaţiuni, ceea ce se reflectă direct la calitatea produsului finit.

Tavane extensibile

Caracteristici și capacitate de producție tavane extensibile

Cu ajutorul utilajelor speciale de sudare cu curent de înaltă frecvență, într-o membrană sunt sudate diferite pelicule. Membranele aparte se unesc prin cusături uniforme şi neuniforme se combină culori și diferite fragmente.

Părţile sudate sunt mai subţiri decât un fir de păr, dar sunt incredibil de rezistente la întinderi și la supunerea altor sarcini. Rezistenţa lor este testată cu ajutorul utilajelor speciale, care petrec controlul în conformitate cu standardele europene de calitate ISO 9001.

Încă un avantaj a echipamentului nostru este sudarea marginilor viitoarelor tavane cu fixarea harpon. Sudarea se petrece la nivel molecular, încât membrana și elementele de fixare nu sunt consolidate împreună.

Să nu uităm şi de plotter, o chestie fără de care nu ne putem imagina imprimare de format mare. În lucru sunt folosiţi solvenţi eco, cerneală fluorescentă și cu ajutorul lui se petrece imprimarea UV. Putem realiza o imagine fără cusături maxim până la 320 cm.

Imaginele pot fi imprimate pe materiale poliesterice și membrane PVC (satin, mat, semi-transparent și lucios). Rezoluția imprimării poate fi până la 1440 dpi, acest lucru asigură o excelentă capacitate de redare a culorilor și calităţii imaginilor, inclusiv a celor volumetrice cu efect 3D.

Printre echipamentele moderne flosite la producţia tavanele extensibile se numără şi mașinile de perforarea membranelor. Aceste aparate sunt setate cu un soft special, ceea ce permite a perfora membranele PVC,conform schemelor, dimensiunilor și formelor în prealabil setate de operator.

tavane extensibileDatorită faptului că găurile în membrană sunt realizate prin aplicarea tehnologiei moderne la o temperatură ridicată (marginile sunt topite sub acţiunea temperaturii, nu sunt tăiate), membrana nu se desface, iar instalarea corectă permite păstrarea formei decorului. Echipamentul nostru permite să perforăm PVC-materiale de orice tip ca texturi și culori.

Comandaţi tavane extensibile calitative

La compania "Asta M" puteți comanda instalarea tavanelor extensibile calitative, conform certificate, de diferite tipuri:

  • harpon;
  • cu racorduri sudate;
  • cu cusături decorative neuniforme;
  • din doua sau mai multe culori si texturi;
  • cu foto imprimare;
  • cu decor Apply.

Compania, asigură un preţ accesibil, montare rapidă, întreținere şi o soluţie de lungă durată cu tavanele extensibile comandate la noi.

Tavane extensibile: producţia, montare rapidă, întreținere şi o soluţie de lungă durată - Astam.ro